ГоловнаСуспільствоЖиття

Озброєні люди напали на знімальну групу ATR

Журналісти встигли зняти збройне захоплення автосалону

Озброєні люди напали на знімальну групу телеканалу ATR, яка знімала збройне захоплення автосалону "Богдан-Авто" в Сімферополі.

Журналіст Ібраїм Умеров встиг у прямому ефірі повідомити, що близько десятка озброєних осіб перебувають на території автосалону. Коли вони побачили журналістів, то стали погрожувати зброєю і вимагали прибрати камеру. В'їзд на територію перекрито військовою вантажівкою без номерів, повідомляє 15 хвилин.

Один із членів Аксьоновської самооборони зажадав припинити зйомку, погрожуючи відібрати камеру. У відповідь на це знімальна група відійшла в бік, продовжуючи вести мовлення в прямому ефірі.

До кореспондентів підбігли п'ятеро людей з автоматами з криками: "Знімай рюкзак і давай сюди камеру". Після цього трансляція зникла. Зараз журналістів звільнили, але апаратуру повернути відмовилися.

Нагадаємо, минулого тижня біля військового складу паливно-мастильних матеріалів (ПММ) у Сімферополі відкрили стрілянину. Французького журналіста взяли в полон. В обмін на кореспондента вони вимагали флешку з відзнятим матеріалом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram