ГоловнаСуспільствоПодії

У районі падіння "Боїнга" бачили установку "Бук", - Тимчук

У мережі також опубліковано відео, на якому видно, як "Бук "залишає місце злочину

Сьогодні близько 13.30 в районі селища Сніжне зафіксували колону терористів, до складу якої входила і установка "Бук", з якої бойовики ймовірно збили малайзійський "Боїнг".

Про це написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбук".

"У складі колони було 3 танки, 2 БТРи, вантажний автомобіль з бойовиками і вантажний автомобіль зі встановленим великокаліберним кулеметом. А також - автомобільний тягач з лафетом, на якому перевозився ЗРК "Бук", - заявив у соцмережі експерт.

Уточнюється, що колона рухалася в бік населеного пункту Дмитрівка.

Разом з тим в Інтернеті опубліковано фото цієї установки в Сніжному.

Фото: censor.net.ua

Пізніше в мережі з'явилося відео, де видно, як зенітно-ракетний комплекс "Бук" залишає ймовірне місце злочину, повідомляє "Цензор.нет".

У свою чергу радник очільника МВС України Антон Геращенко оприлюднив ще одне свідчення того, що "Боїнг" було збито терористами.

"Це фото інверсійного сліду, залишеного після запуску ракети ЗРК "Бук". Зроблено через кілька хвилин після запуску ракети з 3 мікрорайону міста Торез із заходу на схід", - написав Геращенко у своєму "Фейсбуці".

Фото: Антон Геращенко

Нагадаємо, 17 липня близько 16:30 пасажирський літак, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився біля Тореза в Донецькій області, загинули близько 300 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram