Разом допоможемо вдові та чотирьом діточкам прикордонника Олега Корпача

Нові підопічні благодійної платформи прямої адресної допомоги родинам загиблих «Люди допомагають людям» - вдова Олега Корпача – Олена, та четверо їх діточок Аліна, Каріна, Івана і Тимофій.

Олег та Олена познайомилися у 1996 році. Олену одразу ж вразила його мужність, поряд із майбутнім чоловіком вона почувала себе як кам’яною стіною. У березні 1997 року закохані одружилися. У родині народилося четверо дітей: Аліна 1997 р.н., Каріна, 1999 р.н., Іван, 2001 р.н. та найменший Тимофій 2014 р.н.

Олена була на 9 місяці вагітності коли чоловік пішов в армію. З перших днів війни на Сході країни просився на фронт, призвали ж його у червні 2014 року. З липня 2014 року, Олег відбував службу на Ростовському кордоні. Пізніше його перевели до прикордонного загону м. Маруполь.

Майже рік родина жила у постійному страху і напружені. Діти сказали, коли він пішов добровольцем в армію, що горді за свого батька, адже він сміливець та справжній герой.

Олег вчив дітей бути чесними, справедливими та завжди залишатися людьми. До війни, увесь вільний час та увагу він приділяв вихованню дітей та родині. Адже саме вони були сенсом його життя. Молодший син Олега Тимофій, не пам’ятатиме батька живим. Все, що у нього залишиться – спогади Олени та фото.

Олегу Корпачу скоро мало виповнитися 50 років, він був першим добровольцем з району з Бориспільського району Київської області, який відбув у зону проведення антитерористичної операції.

Його побратими відгукуються про нього як, про мужню та добру людину. Друзі та знайомі розповідають, що Олег Корпач був істинним патріотом своєї держави та своєї землі, яку він мужньо захищав.

Його гаслом було: «Батьківщина сказала треба – ми відповіли ТАК».

У квітні 2015 року його не стало. Дружина Олена втратила коханого чоловіка, діти втратили батька, годувальника, захисника.

Благодійна платформа «Люди допомагають людям» закликає ВАС не стояти осторонь і разом з нами допомогти дружині та чотирьом діточкам прикордонника Олега Корпача. КОРПАЧ ОЛЕНА СЕРГІЇВНА OLENA KORPACH 4188370025299150 Райффайзен банк Аваль

Нагальною є потреба у коштах на ремонт квартири та придбанні комп’ютерів для старших дітей. Аліна вже студентка, а Каріну чекає вступ до університету. Коштів, що отримує Олена від держави не вистачає на усі потреби чотирьох діточок, адже у наш час, самій виховувати чотирьох дітей надзвичайно складно. Тим більше, що Олена знаходиться у декретній відпустці, адже молодшому сину щойно виповнився рік.

Не будьте байдужими і допомагайте людям разом з нами!

ЛЮДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЛЮДЯМ! КОМУ ДОПОМАГАЄШ ТИ?!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram