ГоловнаПолітика

Чумак визнав зв'язок партії Каська-Сакварелідзе із Саакашвілі

На губернатора Одеської області роблять ставку як на успішного менеджера.

Чумак визнав зв'язок партії Каська-Сакварелідзе із Саакашвілі
Виктор Чумак
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Верховної Ради (позафракційний) Віктор Чумак визнав, що нова партія, про створення якої днями заявили два колишні заступники генерального прокурора Віталій Касько і Давид Сакварелідзе, пов'язана з губернатором Одеської області Михайлом Саакашвілі. Про це він заявив в інтерв'ю Соні Кошкіній у програмі "Лівий берег" на 24 каналі.

"Я сказав би, що це партія із Саакашвілі", - розповів Чумак. А те, чому ім'я одеського губернатора ніким не згадується, він пояснив тим, що голова ОДА перебуває на державній службі.

"Він - (Саакашвілі - ред.) - держслужбовець. Він не може зараз займатися політичною діяльністю. Для нього це (перебування в тіні - ред.) абсолютно правильно", - зазначив нардеп.

При цьому він уточнив, що від Саакашвілі публічного приєднання до партії ніхто не очікує, ставка робиться на те, що він буде "результативним менеджером і зробить в Одеській області все, що обіцяв", - резюмував Чумак.

Докладно про те, чому партія не має назви і чи купували для неї пакет документів старої партії (для реєстрації в Мін'юсті), читайте в повному тексті інтерв'ю з Віктором Чумаком, яке вийде на сайті найближчими днями.

Нагадаємо, 28 червня колишні заступники генерального прокурора Віталій Касько і Давид Сакварелідзе почали процес створення партії.

До ініціативної групи, крім них, увійшли нардепи Віктор Чумак (позафракційний) і Наталія Новак (БПП), екс-голова Нацагентства держслужби Денис Бродський, колишній головний редактор українського Forbes Володимир Федорін, представник громадянської платформи "Нова країна" Володимир Козленко, прес-секретар Сакварелідзе Інна Грищенко та інші. При цьому ім'я Михайла Саакашвілі ніде не згадувалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram