ГоловнаПолітика

Засідання суду про продовження арешту Єфремову триває більш як десять годин

Термін дії попереднього запобіжного заходу закінчується вранці 28 вересня.

Засідання суду про продовження арешту Єфремову триває більш як десять годин
Фото: twitter.com/euromaidan

Печерський районний суд Києва більш як десять годин розглядає клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу екс-депутату Верховної Ради "регіоналу" Олександру Єфремову.

Судове засідання, яке почалося в понеділок, 12:00, триває, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За рішенням судді Світлани Шапутько, на засіданні детально розглядаються матеріали кримінальної справи проти О. Єфремова.

Три його адвокати довго виступали і дуже розгорнуто викладали свої аргументи про те, чому їх підзахисний не повинен перебувати під арештом. Досить довго виступав і сам підозрюваний.

Термін дії попереднього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для О.Єфремова закінчується 28 вересня о 7:28 ранку.

Нагадаємо, ГПУ підозрює колишнього голову ПР у незаконному заволодінні майном підприємства "Луганськвугілля" (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних кордонів України, що призвело до смерті людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст . 110 КК України), а також в скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram